Τελευταία Νέα:

Έναρξη του τμήματος ΦΟΑ Volley


Το τμήμα Volley του Φ.Ο.Αριδαίας ξεκινά την εγγραφή των αθλητών-αθλητριών τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και τις προπονήσεις των ακαδημιών τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Οι προπονήσεις των κορασίδων αρχίζουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ο ΦΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποστήριξη των τμημάτων υποδομής του από τον επί σειρά ετών φίλο του συλλόγου, Χριστοφορίδη Τάκη.

Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής, πρώην τεχνικός του Αριστοτέλη Σκύδρας αλλά και κορυφαίος παίκτης για 22 χρόνια, έχοντας διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της πετοσφαίρισης συνεχίζει και βρίσκεται φέτος στην πρώτη γραμμή και στον καταξιωμένο Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας που αγωνίζεται στη Volley League, ως βοηθός προπονητή του Σωκράτη Τζιουμάκα.

Ο Τάκης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει να βοηθήσει το τμήμα του βόλεϊ του ομίλου μας και τις προπονήτριές μας Πρόικου Ελευθερία και Γκέσιου Γιάννα στο έργο τους ως αθλητικός σύμβουλος.

Η πολυετής εμπειρία του, η σκληρή του δουλειά, το ήθος και η αγάπη του για τους αθλητές και τον αθλητισμό θα βοηθήσουν φέτος το σύλλογό μας με τον καλύτερο τρόπο!



Τηλ. Πληροφοριών:
Πρόικου Ρίτσα 6973838509



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.