Τελευταία Νέα:

Παρέα παιδιών έβαλε φωτιά σε πάρκο - παιδική χαρά στην Αριδαία Αλμωπίας



Δυστυχώς στην πόλη μας δε μας αξίζει τίποτα, ότι καλό και αν γίνει είναι η παιδεία μας τέτοια που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα όρθιο. 
Ειδικά στα όμορφα σημεία της πόλης μας που είναι για τα παιδιά και καθημερινά βανδαλίζονται και όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια. 
Οι αιτίες ποικίλλουν. 
Μερικοί γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους με ανεκτικότητα να κάνουν ότι θέλουν, πιστεύοντας πως τα παιδιά πρέπει να ανατρέφονται με πνεύμα ελευθερίας. Ή, λόγω του ότι η ζωή τους είναι εξαιρετικά πολυάσχολη, οι γονείς ίσως δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δώσουν στα παιδιά τους ιδιαίτερη προσοχή και αναγκαία εκπαίδευση.
 Δυστυχώς πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προστατέψουμε ότι μπορούμε όλοι όσοι σέβονται τις προσπάθειες των υπευθύνων σε αυτή την πόλη και των πρώην και των νυν και οποιουδήποτε έρθει στο μέλλον για να μην παρεξηγηθώ. 
Λυπάμαι πραγματικά...

Από ανάρτηση δημόσια στο Facebook

Στην φωτογραφία απεικονίζεται παρέα παιδιών που έχουν βάλει φωτιά στο πάρκο λίγο ποιο κάτω από την αστυνομία.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.