Τελευταία Νέα:

Χ. Χατζηγιαννίδης: Οι πολίτες της ΑΛΜΩΠΙΑΣ δεν επιθυμούν εμπόδια στη διοίκηση του δήμου



Η αμερόληπτη και αληθινή άποψη για τις εξελίξεις στον δήμο στο αποκορύφωμα!Με αφορμή το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ξεκινώ την δική μου τοποθέτηση αναφέροντας πως εδώ και αρκετούς μήνες, η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε στα δημοτικά συμβούλια και εξέφραζε την αντίθεση της για τον τρόπο διεξαγωγής ,επιμένοντας στη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.
Ξαφνικά στα τελευταία δημοτικά συμβούλια τα οποία έγιναν με τηλεδιάσκεψη , πάλι δεν συμμετείχαν...
Η περίοδος χάριτος;
Για ποια περίοδο χαριτος ομιλούμε ;
Αυτήν που η δημοτική αρχή προσπαθεί τους μισούς μήνες της διοίκησης μας παρά τα προβλήματα του COVID να περάσει χρηματοδοτήσεις , έργα , κανονισμούς , άδειες ακόμη και έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και η στάση της αντιπολίτευσης τα καθυστερεί με την απουσία της στα δημοτικά συμβούλια ;
Προφανώς για αυτήν την περίοδο χάριτος θα μιλάμε ...
Ενδεικτικό λοιπόν το γεγονός ότι σήμερα δεν συνεδρίασε για ακόμη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο με 23 συν 1 του ισολογισμού θέματα λόγω μη απαρτίας.
Πράγμα που φαντάζομαι επιθυμούν οι πολίτες; Διότι , δεν επιθυμούν να ψηφίζονται τα θέματα του δήμου;
Αντιθέτως προτιμούν να μην προχωράει τίποτα λόγω μη απαρτίας παρά μόνο δια ζώσης, για να βγαίνουμε οι δημοτικοί σύμβουλοι φωτογραφίες και να γίνονται viral τα βίντεο;
Μια χαρά ορισμένα μέσα ενημέρωσης καθημερινά και εκφράζουν αλλά και ασπάζονται προωθώντας τις απόψεις της αντιπολίτευσης για όλα τα θέματα του δήμου ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες για τις απόψεις τους.
Αναφέρθηκε από κάποιους και το όνομα του κ. Δοντσου
Χρήστου ως απών από το Δημοτικό συμβούλιο πράγμα που μου προξενεί ενδιαφέρον διότι ο κυρίως Δοντσος ήταν παρών.
Απείχε δικαιολογημένα μόνο από το 1 θέμα του ισολογισμού.
Αδιαλλαξία και αλαζονικές συμπεριφορές ...
Δεν θα σχολιάσω τους παραπάνω χαρακτηρισμούς που αιωρούνται για την δημοτική αρχή ,για τον απλούστατο λόγο .
Το σύνολο των πολιτών της ΑΛΜΩΠΙΑΣ δεν επιθυμεί εμπόδια στη διοίκηση του δήμου !
Είναι ολοφάνερο στους πολίτες ακόμη και σε κάποια μέλη της αντιπολίτευσης ότι κάποιοι επιθυμούν όλη αυτή την παραπλάνηση και την προπαγάνδα απέναντι στη δημοτική αρχή μόνο και μόνο για προσωπική τους ευχαρίστηση χωρίς να υπολογίζουν τους πολίτες της ΑΛΜΩΠΙΑΣ .
Τέλος , ο άνθρωπος που έχει ”την ευθύνη της ορχήστρας” , όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να παραπλανούν τον κόσμο , είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε το 61% των πολιτών της Αλμωπιας.
Η σημερινή δημοτική αρχή βιώνει γεγονότα και καταστάσεις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα και ανταπεξέρχεται επάξια σε όλες τις περιστάσεις .
Εκφράζοντας όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες, δίπλα στις δύσκολες καταστάσεις , καθημερινά , αδιάκοπα και θα συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοι.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.