Τελευταία Νέα:

Τι ισχύει με την μάσκα όταν πηγαίνουμε σε καφετέριες και εστιατόρια


Η μάσκα είναι υποχρεωτική πλέον σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους σε όλες τις περιοχές που είναι στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Οι διευκρινίσεις για τις καφετέριες και τα εστιατόρια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) τα νέα μέτρα στο πλαίσιο της μείωσης της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, υποχρεωτική είναι πλέον η μάσκα παντού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε πορτοκαλί συναγερμό.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική όχι μόνο σε κλειστούς αλλά και σε ανοιχτούς χώρους, όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι ισχύει για καφέ και εστιατόρια

Όπως εξήγησε ο πρωθυπουργός, στα καφέ και στα εστιατόρια μπαίνουμε με μάσκα, την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι.

«Για να το πω με απλά λόγια, και στο καφέ ή στο εστιατόριο θα μπαίνουμε, στο εξής, με μάσκα. Την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι. Και βέβαια εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση των ορθίων σε εσωτερικές αίθουσες», εξήγησε.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.