Τελευταία Νέα:

Γιάννου - Τζαμτζής :Η συνεργασία πάντα λύνει προβλήματα


Με συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας μπορούν να λυθούν πολλά χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας. 
Τόσο με τον Ιορδάνη Τζαμτζή όσο και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μας συνδέουν η αγάπη για τον τόπο και η προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων μας. 
Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, επισκεφθήκαμε τις ασφαλτοστρώσεις που γίνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Πέλλας, στον Άγρα και στον δρόμο προς τον ορεινό μας όγκο. Δύο πολύ σημαντικά έργα για την ασφάλεια των μετακινούμενων και τη βελτίωση της πρόσβασης στην περιοχή του ορεινού όγκου. 
Εξαιρετικής σημασίας έργο για την ασφάλεια είναι και η κατασκευή τοιχίου στην ανηφόρα του Άγρα για την προστασία από κατολισθήσεις. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος είναι η οριστική επίλυση του προβλήματος της σύνδεσης Έδεσσα – Άγρα, που αποτελεί ένα από τα χειρότερα σημεία του οδικού δικτύου.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.