Τελευταία Νέα:

Δήμαρχος Αλμωπίας: "Οι παππούδες μας πολέμησαν για την Ελευθερία.."Τιμούμε και φέτος το ηρωικό ΟΧΙ των Ελλήνων απέναντι στον εχθρό που εκείνο το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου ξεκίνησε να διεκδικεί τη γη μας. Αυτή τη γη που ήδη ηρωικά είχε βαφτεί με το αίμα των Ελλήνων ανά τους αιώνες. 80 χρόνια μετά, αυτό το ΟΧΙ πρέπει να μας θυμίζει ότι κάθε μέρα που έχουμε την ελευθερία μας, την οφείλουμε σε κάποιους ανθρώπους. 
Κι αν τα 80 χρόνια σε κάποιους φαίνονται μακρινά, σίγουρα δεν είναι. Οι γονείς μας και οι παππούδες μας, δεν ξεχνάνε εκείνη την ημέρα, όπου ο Ελληνικός Στρατός ξεκίνησε να μάχεται ηρωικά. Αν λοιπόν σήμερα είμαστε εδώ και αναπνέουμε, να μην ξεχνάμε κι εμείς ότι κάποιοι άνθρωποι τότε πολεμήσαν για την Πατρίδα μας, χωρίς όφελος και με μία μόνο σκέψη: την Ελευθερία. 
Χρόνια Πολλά σε όλους!
 Ζήτω το ΟΧΙ!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.