Τελευταία Νέα:

Γιατί δεν "έγινε" το Δημοτικό Συμβούλιο στον δήμο ΑλμωπίαςΔεν πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό συμβούλιο σήμερα 30/10/2020 που είχε οριστεί στις 16:30 λόγω μη απαρτίας.
 Συγκεκριμένα έπρεπε να συνδεθούν δικτυακά με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης 14 δημοτικοί σύμβουλοι και συνδέθηκαν μόνο 12. 
Δεν συμμετείχαν οι παρατάξεις του κ. Παρούτογλου και κ. Χατζηδημητρίου, χωρίς να υπάρξει προς το παρών κάποια ανακοίνωση.
Η έκπληξη όμως ήρθε από τον κ. Μπίνο που συνδέθηκε αναγκαστικά και συμμετείχε , καθώς υπήρχε σύμφωνα με την πρόσκληση ειδική συνεδρίαση για τον ισολογισμό του 2017 όπου τον αφορούσε άμεσα γιατί την χρονιά εκείνη ήταν διοίκηση ο ίδιος (απορίας άξιον πως σήμερα δεν τον ενοχλούσαν όλα αυτά που κατηγορούσε σε όλα τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια και δεν συμμετείχε !!).
Από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζε και ο κ. Δόντσος μόνο στο 1 Θέμα ενώ ήταν παρών σε όλα τα υπόλοιπα .
Έτσι τα θέματα θα συζητηθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.