Τελευταία Νέα:

«Έφυγε» σε ηλικία 52 ετών από κορωνοϊό ο γιατρός της Βουλής


Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Βουλη η είδηση του θανάτου του ιατρού του κοινοβουλίου Γιάννη Μητρόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταιο διάστημα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία "χτυπημένος" από κορωνοϊό και έχοντας υποκείμενο νόσημα.Ο 52χρονος ιατρός παρείχε είι χρόνια τις ιατρικές υπηρεσίες στη Βουλή και ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βουλευτές, εργαζόμενους και δημοσιογράφους.
Η σύζυγος του Γιάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της, παίρνοντας εξιτήριο για το Σάββατο.

Για την απωλεια του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα θερμα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δήλωσε πως:

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του γιατρού και στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου Γιάννη Μητρόπουλου προς την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στη Βουλή εξέφρασε, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.

«Ο αγαπημένος μας Γιάννης, γιατρός για χρόνια μέσα στη Βουλή, δεν είναι πια μαζί μας. Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό, τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και βέβαια τους βουλευτές έδωσε, παρότι έφυγε πολύ νέος, πάρα πολλά για την επιστήμη του, για το λειτούργημά του και για την υγεία όλων μας.

Θέλω προσωπικά να συλλυπηθώ την οικογένεια του και όλους τους συνεργάτες του στο ιατρείο της Βουλής και να καταθέσω την μεγάλη θλίψη μου για τον άδικο πρόωρο χαμό του».

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.