Τελευταία Νέα:

Πόσιμο το νερό της Αριδαίας -Μετρήσεις Στα πλαίσια σωστής λειτουργίας της υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούμε αναλύσεις νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την δημόσια υγεία των συμπολιτών μας. 
Είναι απαραίτητο όλοι οι πολίτες να έχουν επίγνωση της περιεκτικότητας του νερού σε αρσενικό και αναλόγως αυτής να πραγματοποιούν χρήση του νερού ή όχι. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα αναλύσεων νερού, όπως τα έχουμε λάβει στις 15/10/2020: 

  • ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ->2,47 μg/l
  • 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑς ->3,37 μg/l 
  • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ->7,44 μg/l 
  • ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ-Γ.ΑΒΕΡΩΦ -> 8,48 μg/l 
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ->5,15 μg/l 
  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ->2,98 μg/l 

Όπως παρατηρείται , βάσει των τελευταίων αναλύσεων η περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό είναι κάτω του ορίου (δηλαδή κάτω από 10μg/l). Συνιστούμε λοιπόν, σε όλους τους πολίτες της πόλης της Αριδαίας, να χρησιμοποιούν ανεπιφύλακτα το νερό ως πόσιμο. Η χρήση του νερού χωρίς φόβο, αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας στην ζωή των πολιτών του Δήμου μας. 

Έτσι λοιπόν, μέσα από την πραγματοποίηση συνεχών αναλύσεων, η δημοσίευση των δειγμάτων αποτελεί κύριο μέλημα μας με σκοπό την συνεχή ενημέρωση των καταναλωτών και την αποφυγή δημιουργίας επικινδυνότητας καταστάσεων. 

Σας ευχαριστούμε.
 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
 ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.