Τελευταία Νέα:

Φώτο -Rapid tests στο προσωπικό της ΔΕΥΑ ΑλμωπίαςΗ υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους συμπολίτες του Δήμου, ότι σήμερα Παρασκευή 27/11/2020 πραγματοποιήθηκε RAPID TEST στο προσωπικό της, με σκοπό την πρόληψη όλων των υπαλλήλων και την αποφυγή έξαρσης του ιού όσο αυτό είναι δυνατόν.
 Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας μερίμνησαν ερχόμενοι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση υγείας, η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Στο δύσκολο αυτό διάστημα που διανύουμε, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στα δρώμενα, τηρώντας το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ. 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα πραγματοποιούνται ανελλιπώς rapid tests στους υπαλλήλους μας όσο αυτό κρίνεται απαραίτητο. Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και διαβεβαιώνουμε πως οι συμπολίτες μας, μπορούν καθησυχασμένοι να προσέρχονται στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την όποια εξυπηρέτηση τους. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.