Τελευταία Νέα:

Τρένο εκτροχιάστηκε και σώθηκε από ουρά αγάλματος φάλαινας!


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής όσοι έτυχε να βρίσκονται στον σταθμό του μετρό της De Akkers της πόλης Spijkenisse, μιας και αντίκρυσαν ένα τρένο να «φιγουράρει» πάνω σε μια ουρά αγάλματος φάλαινας.Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/11), καθώς το τρένο πλησίαζε προς τον τερματικό σταθμό, εκτροχιάστηκε, μ’ αποτέλεσμα να ισοπεδώσει την προστατευτική μπαριέρα.



Αντί, ωστόσο, να προβεί σε ελεύθερη πτώση 10 μέτρων καταλήγοντας στο νερό, «προσγειώθηκε» στην ουρά ενός παρακείμενου αγάλματος φάλαινας. Από μηχανής θεός, το εν λόγω καλλιτεχνικό δημιούργημα έσωσε τη ζωή του οδηγού του τρένου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που επέβαινε εκείνη την ώρα.

Ο τελευταίος – το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει- αφού ξεπέρασε το μεγάλο σοκ, κατάφερε να αποβιβαστεί μόνος του από το τρένο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αποσβολωμένο έμεινε και το προσωπικό των τοπικών αρχών, το οποίο εξετάζει πώς θα διενεργηθεί η απομάκρυνση του τρένου από το σημείο.



«Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο ώστε να κατεβάσουμε το τρένο με ασφάλεια και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο», σημείωσε χαρακτηριστικά ένας τοπικός αξιωματούχος σε δηλώσεις του στο ολλανδικό κανάλι “NOS”.

Όπως είναι ευλογοφανές, το εν λόγω περιστατικό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να αδυνατούν να το πιστέψουν.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.