Τελευταία Νέα:

Σε ποια τηλέφωνα μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για τα μέτρα περί Covid-19



Εκατοντάδες πολίτες καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη για να ζητήσουν απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα μέτρα της κυβέρνησης για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται οι γραμμές του κέντρου από κλήσεις που τελικώς δεν εξυπηρετούνται καθώς το 100 δεν έχει αρμοδιότητα για να παρέχει τέτοιου είδους διευκρινίσεις στους πολίτες. Το 100 λειτουργεί για να δέχεται επείγουσες κλήσεις για περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.


Όσοι πολίτες έχουν απορίες για θέματα που αφορούν την αποστολή SMS, τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας ή άλλα ζητήματα για τη χρήση μάσκας ή τις μετακινήσεις με ΙΧ μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος είναι 2131510932.

Ειδικά για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων υπάρχει ο τηλεφωνικός αριθμός 1520 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.