Τελευταία Νέα:

«Ποτέ μην τα παρατάς!». Πατέρας ενθαρρύνει την κόρη του να σηκώσει βάρη και γίνονται... viral


Το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός συγκινητικών βίντεο που καταφέρνουν πολλές φορές να μας κάνουν να χαμογελάσουμε.Ένα τέτοιο βίντεο, που δείχνει μια αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ πατέρα και κόρης, κοινοποιήθηκε στο Twitter.
Γιατί έγινε viral;

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον Αμερικανό παίκτητου μπάσκετ Rex Chapman και δείχνει ένα δίδυμο πατέρας-κόρη στο γυμναστήριο.

Ο Rex μοιράστηκε το κλιπ με τη λεζάντα, «Αυτός ο μπαμπάς και το κοριτσάκι του είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν σήμερα».

Και μετά την παρακολούθηση του βίντεο, θα πίστευες κάθε λέξη του.

Το βίντεο δείχνει ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να σηκώσει βάρη στο γυμναστήριο.

Τότε ο μπαμπάς της μπαίνει στο κάδρο του βίνετο, ακούγεται να ενθαρρύνει την κόρη του και να της δίνει οδηγίες.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το κορίτσι καταφέρνει να σηκώσει τα βάρη λίγο, αλλά όχι εξ ολοκλήρου.

Ο μπαμπάς συνεχίζιε να ενθαρρύνει την μικρή. Με αυτά τα επιπλέον ενθαρρυντικά λόγια από τον μπαμπά της, έβαλε τη δύναμή της και σήκωσε τη μπάρα ακριβώς πάνω από τους ώμους της και το χαμόγελο στο πρόσωπο του πατέρα είναι απλώς αξέχαστο.

Το ενθουσιασμένο κορίτσι στη συνέχεια τρέχει στον μπαμπά της για να του δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί και μετά ο μπαμπάς της λέει, «Ποτέ μην τα παρατάς!».

Βίντεο









































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.