Τελευταία Νέα:

Λάκης Βασιλειάδης: Το 2021 να είναι η χρονιά της ελπίδας 


«Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Έφερε πένθος, αβεβαιότητα για το μέλλον και αγωνία για τους δικούς μας ανθρώπους. Η ανθρωπότητα ήρθε αντιμέτωπη με έναν ξεχασμένο, αλλά επικίνδυνο εχθρό.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ. Η γνώση, η τεχνολογία και η επιστήμη, μας εξασφάλισαν τα όπλα για να νικήσουμε τον εχθρό και να επιβιώσουμε από μία ακόμα κρίση.

Ας μείνει το 2020 στη μνήμη μας ως η χρονιά που μας έκανε να αναθεωρήσουμε, να καταλάβουμε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή μας, να σκεφτούμε πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε τα συλλογικά προβλήματα ενωμένοι, με μόνο εργαλείο τη γνώση, μακριά από δογματισμούς και αγκυλώσεις.

Ας ευχηθούμε το 2021, το έτος που σηματοδοτεί τα 200 χρόνια του Νέου Ελληνικού Κράτους, να είναι η χρονιά της ελπίδας που θα μας επιτρέψει να κάνουμε πράξη τα οράματά μας για μια κοινωνία πιο δίκαιη, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Από τα Γιαννιτσά, εύχομαι στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα:

Καλή Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το 2021»

Λάκης Βασιλειάδης, Βουλευτής Πέλλας

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.