Τελευταία Νέα:

9χρονη ζητάει δώρα από τον Άγιο Βασίλη και ας μην ήταν καλό κορίτσι


Η υπερβολική λίστα ενός κοριτσιού εννέα ετών προς τον Άγιο Βασίλη έγινε viral αφού ο μεγαλύτερος αδερφός το κοινοποίησε στο Twitter.
Ο χρήστης του Twitter @AllyTheJedi μοιράστηκε το αξιολάτρευτο γράμμα στο διαδίκτυο, στο οποίο η αδερφή του παραδέχεται ότι είχε «αποτύχει άσχημα» σχετικά με το αν ήταν καλή φέτος.

Ωστόσο, παρά τις αποτυχίες της, το κοριτσάκι ζητά από τον Άγιο Βασίλη αν μπορεί να ταξιδέψει στη Γαλλία, έναν ζωντανό πιγκουίνο και έναν ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή.

Στην επιστολή, που απευθύνεται στον «αγαπημένο πατέρα των Χριστουγέννων», το κορίτσι παραδέχεται ότι η χρονιά της ήταν «το αντίθετο» με αυτό που περίμενε να είναι.

«Προσπάθησα σκληρά για να είμαι καλή αλλά απέτυχα άσχημα», γράφει. «… αλλά παρακαλώ θα ήθελα να έχω ένα δώρο.

«Στην πραγματικότητα περισσότερα από ένα», προσθέτει. Τα δώρα που θέλει περιλαμβάνουν AirPods, ένα iPhone 12 καθώς και ένα PlayStation 5 και 4 και έναν διακόπτη Nintendo.

Θέλει επίσης ένα panda και πιγκουίνο (και διευκρινίζει ότι «να μην είναι νεκροί»), ένα φίδι, ένα ταξίδι στη Γαλλία και έναν νέο υπολογιστή.

Ανάρτηση















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.