Τελευταία Νέα:

Τι αγοράζει πιο πολύ ο Έλληνας από το ίντερνετ;
Η μεγάλη έρευνα δείχνει ενδιαφέροντα πράγματα.
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι μπορεί να αγοράζουν οι Έλληνες από το ίντερνετ; Κι όμως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα κι έτσι είναι φυσικό κάποιος να έκανε μία έρευνα γι’ αυτό.
Μπορεί η αγορά του ίντερνετ να άργησε να μεγαλώσει στην Ελλάδα τώρα όμως έχει πάρει διαστάσει πολύ μεγάλες που συναγωνίζεται αγορές του εξωτερικού στα ίσια.

Πλέον το ίντερνετ έχει φέρει τεράστια αλλαγή στην σκέψη του καταναλωτή και έχει αλλάξει ριζικά όλες τις παραδοσιακές αγορές και τρόπους απόκτησης προϊόντων παγκοσμίως. Στην Ελλάδα ακριβώς όπως και στην Ευρώπη το πράγμα όσο αφορά τις ιντερνετικές αγορές μόνο προς τα πάνω πηγαίνει και ποτέ δεν μειώνεται. Ο κόσμος αρχίζει και αγοράζει πιο πολύ από το ίντερνετ.

Στην Ελλάδα όμως τι αγοράζουμε;Τελικά όμως τι είναι αυτό που αγοράζει ο Έλληνας και η Ελληνίδα από το ίντερνετ πιο πολύ
Εμείς είδαμε την έρευνα που έγινε και ιδού τα αποτελέσματα...Ανδρες και γυναίκες χρησιμοποιούν σχεδόν με την ίδια συχνότητα το site των διαδικτυακών αγορών.
Ωστόσο, οι άνδρες προτιμούν να προμηθεύονται διαδικτυακά αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά είδη αλλά και διάφορα άλλα gadgets.

Από την άλλη, οι γυναίκες αγοράζουν με μεγαλύτερη συχνότητα είδη ένδυσης και έπιπλα.
Τα ποσοστά που έχουν τα δύο φύλα στις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες είναι σχεδόν... αντίθετα.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.