Τελευταία Νέα:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης"


Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε επιφορτίζουν την καθημερινότητά μας με ονόματα ανθρώπων που φεύγουν ξαφνικά και άδικα νικημένοι από τον αόρατο εχθρό που έχει στοιχειώσει την ζωή μας.

Στον θλιβερό κατάλογο που συνεχώς μεγαλώνει, προστέθηκε ένας αγαπημένος εκπαιδευτικός, πολυδιάστατος και ιδιαίτερα παραγωγικός και δραστήριος Φιλόλογος, ο Σταύρος Φαλαγκάρας.

Ο εκλιπών, πέραν της προσφοράς του στις σχολικές τάξεις του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης και της σύστασης του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης".

Οι μαθητές του - συχγωριανοί μας, αναφέρονται στις διδακτικές του μέρες με συγκίνηση και αγάπη. Μιλούν για έναν εξαίρετο εκπαιδευτικό και πολυδιάστατο άνθρωπο, βαθιά μορφωμένο και με μεγάλη αγάπη στα γράμματα και τον πολιτισμό.

Η ζωή του όλη ήταν στραμμένη στην προσφορά, στη μελέτη, στην εκπαίδευση, στην πολιτιστική κληρονομιά και την ανάδειξή της.

Η προσφορά του στον σύλλογό μας, σημαντική και αυταπόδεικτη.
Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ. Σ. του συλλόγου,
Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Δάσκαλε, το φως των γραμμάτων που τόσο αγάπησες και εκπροσώπησες με ζέση, να μας συντροφεύει![Σημείωση: Στη φωτογραφία, ο Σταύρος Φαλαγκάρας, φιλόλογος και Γραμματέας του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Ιεράς Μονής Μυροφύλλου Τρικάλων" καλωσορίζει στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων του τον ηγούμενο της Μονής Σιμωνόπετρας Ελισσαίο (Αύγουστος 2007)]
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.