Τελευταία Νέα:

Φώτο: Κλοπή μετασχηματιστών σε γεωτρήσεις στον Εξαπλάτανο και Κωνσταντία ΑλμωπίαςΜεγάλη ζημιά έγινε από αγνώστους σε τρεις γεωτρήσεις δύο στον Εξαπλάτανο και μία στην Κωνσταντία Αλμωπίας. 
Άγνωστοι λεηλάτησαν τους μετασχηματιστές των γεωτρήσεων για τον χαλκό , καταστρέφοντας ουσιαστικά όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση.
Οι δράστες δεν έκοψαν το ρεύμα διότι απαιτούσε ειδικό μηχάνημα (αποζευτικά κοντάρια) και για τον λόγο αυτό έδεσαν και τράβηξαν με όχημα τον μετασχηματιστή στο έδαφος.

Η ζημιά για τον ΔΕΔΔΗΕ είναι περίπου στα 15000 ευρώ για τρεις μετασχηματιστές συν τους μετρητές και μονωτήρες και πλέον οι γεωτρήσεις δεν είναι λειτουργικές μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών.
Νωρίτερα ο δήμος Αλμωπίας με ΔΤ ενημέρωνε τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση λόγω των κρουσμάτων κλοπής μετασχηματιστών.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αριδαίας
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.