Τελευταία Νέα:

Για πόση ώρα μας προστατεύει το αντισηπτικό;Καλύτερα να γνωρίζεις γιατί είναι σημαντικό.
Έχει μπει τον τελευταίο καιρό για τα καλά στην καθημερινότητά μας και όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Το αντισηπτικό είναι μια απαραίτητη προστασία έναντι του κορονοϊου και με τα πρώτα κρούσματα στη χώρα μας, γέμισαν με αυτό τα σούπερ μάρκετ. Μέσα σε λίγες ώρες, βέβαια, εξαφανίζονταν λόγω της μεγάλης ζήτησης. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ουρές;
Πόσα ξέρουμε πραγματικά για τα αντισηπτικά και πόσο «δυνατά» είναι απέναντι στον κορονοϊό; Για παράδειγμα, ήξερες πως τα χέρια μας μπορούν να μολυνθούν αμέσως μετά την απολύμανσή τους; Επίσης, υπάρχει κάτι καλύτερο από το αντισηπτικό; Ναι, υπάρχει και μπορείς να μάθεις ποιο είναι αυτό στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Όπως είπαμε, τα χέρια μας μπορούν να μολυνθούν εκ νέου αν ακουμπήσουμε κάτι μολυσμένο παρά τη χρήση του αντισηπτικού.Το αντισηπτικό για να εξοντώσει τα μικρόβια πρέπει να έχει τουλάχιστον 60% περιεκτικότητας σε αλκοόλ.Το σαπούνι όμως είναι καλύτερο καθώς δημιουργείτε αφρός και γίνεται καλύτερος καθαρισμός

Τέλος, το σαπούνι είναι πιο ήπιο για τα χέρια μας.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.