Τελευταία Νέα:

Εμβολιασμοί: Τι ισχύει σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού -Πώς κανονίζεται νέα ημερομηνία



Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν στη χώρα μας, του νοσοκομειακούς και τους πολίτες άνω των 85. 
Τα πρώτα μηνύματα για τα ραντεβού ήδη φτάνουν στα κινητά και ο πολίτης θα πρέπει με απαντητικό μήνυμα να επιβεβαιώσει το ραντεβού του. Εαν κάποιος δεν μπορεί να προσέλθει την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να αλλάξει το ραντεβού του

Πώς αλλάζουμε ραντεβού για εμβολιασμό

Εάν κάποιος δεν μπορεί να πάει την ημερομηνία που έχει στο ραντεβού μπορεί να το αλλάξει όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Η αλλαγή μπορεί να γίνει μία φορά και τρεις ημέρες πριν από το ορισμένο ραντεβού.

Συγκεκριμένα

Το ραντεβού μπορεί να αλλάξει μόνο μία φορά και αυτό μέχρι 72 ώρες πριν από το πρώτο ραντεβού για το εμβολιασμό. Επίσης, η αλλαγή/ακύρωση μπορεί να γίνει έως και τρεις (3) ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία. 

Μάλιστα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν/ ακυρώσουν το ραντεβού τους μία (1) φορά μόνο. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ακύρωσης ή μη προσέλευσης, οι πολίτες δε θα έχουν τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για τις επόμενες 30 ημέρες.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.