Τελευταία Νέα:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια παρά την απαγόρευση - Εικόνες απίστευτου συνωστισμού




Απίστευτος και επικίνδυνος συνωστισμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Την ώρα που η Αττική και το κέντρο της Αθήνας, ειδικότερα, βρίσκονται ένα βήμα πριν από το «κόκκινο», εκατοντάδες φοιτητές και άλλα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας διαδηλώνουν από τα Προπύλαια στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Οι φοιτητές διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο σημείο αντίδρασης τη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας και την κατάργηση των «αιωνίων» φοιτητών, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού..







Στο συλλαλητήριο εκτός από τους φοιτητές, η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν και εκπαιδευτικοί.







Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε λίγο μετά τις 9:00 ο σταθμός του Μετρό «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ». Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Κλειστές είναι για την ώρα και οι οδοί Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμαλίας.










Πηγή: protothema.gr 










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.