Τελευταία Νέα:

Θ. Τζάκρη - Ανακοίνωση για την άσκηση διώξεων σε βάρος των προέδρων των εργαζομένων των Νοσοκομείων Έδεσσας και ΓιαννιτσώνΜετά τη δημοσιοποίηση της ανάθεσης ΕΔΕ και την κατάθεση μήνυσης εναντίον της κ. Ελένης  Σταυρουλάκη, Προέδρου μέχρι πρότινος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας και Προϊσταμένης της ΜΕΘ, όπως άλλωστε συνέβη και κατά του κ. Σίμου Φωστηρόπουλου, Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών,  συμπληρώνεται το παζλ της "ευγνωμοσύνης" του "κράτους Μητσοτάκη" προς τους υγειονομικούς του νομού Πέλλας, που δέχθηκε, αναλογικά με τον πληθυσμό του, το μεγαλύτερο πλήγμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου φονικού κύματος της πανδημίας. 

Είναι θρασύτατη η επίδειξη αυταρχισμού έναντι ανθρώπων που υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου να καλύψουν τις εγκληματικές αμέλειες έγκαιρης προετοιμασίας αυτών που σήμερα τους διώκουν.

Παράλληλα, θέλω να επιστήσω την προσοχή κάθε πολίτη στο γεγονός ότι οι δύο αυτοί συνδικαλιστές μπροστά στο θάνατο τόσων συνανθρώπων μας, αλλά και συναδέλφων τους, έδειξαν ότι προτάσσουν τις πανανθρώπινες αξίες και τις θέτουν πάνω από κάθε κομματική και προσωπική ιδιοτέλεια. Γι’ αυτό τους το "έγκλημα" τους διώκουν σήμερα οι κυβερνώντες, εφαρμόζοντας κυνικά το δόγμα "όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας"! 

Ο αυταρχισμός και ο κυνισμός περιμένει τον κάθε έντιμο πολίτη που αποφασίζει να διαφοροποιηθεί από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Οι μάσκες της αριστείας έπεσαν.  Αυτός είναι ο αληθινά δικός τους τρόπος, ο ίδιος που αδυσώπητα τυραννά την σύγχρονη κοινωνία οπουδήποτε ήρθαν στην εξουσία νεοφιλελεύθερα μορφώματα, όπως αυτό που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου 2019 … 

Ο δικός μας τρόπος είναι η αναγνώριση της προσφοράς έντιμων ανθρώπων, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας, η πάνδημη υπεράσπισή τους και η οργανική σύνδεση του  αιτήματος της πολιτικής αλλαγής με τις λαϊκές δυνάμεις που η υγειονομική καταστροφή απελευθερώνει.

Όσον αφορά τους αληθινούς ενόχους που παριστάνουν και τους τιμητές, «οψόμεθα ες Φιλίππους» ...


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.