Τελευταία Νέα:

Σάλος από καταγγελίες για ΟΠΑΠ & τζόκερ: «Στήστε το σωστά, τουλάχιστον!»


Πολλά είναι τα ερωτήματα που ανακύπτουν από έναν διάλογο που ήρθε σε γνώση της aftodioikisi.gr και έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook σχετικά με τη διεξαγωγή του γνωστού παιχνιδιού Τζόκερ του Οργανισμού.
Μπορεί τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να είναι κλειστά, ωστόσο οι κληρώσεις πραγματοποιούνται, ενώ οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας δελτία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ. Το παιχνίδι λοιπόν παίζεται κανονικά.

Μάλιστα ο ΟΠΑΠ στις 15 Δεκεμβρίου 2020 έκανε σχετική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook με την οποία διαφημίζει την κλήρωση του Τζόκερ.


«Στήστε το σωστά, τουλάχιστον!»

Όμως ακριβώς κάτω από την ανάρτηση μια πελάτης της εταιρείας θέτει το εξής ερώτημα: «6 τζακποτ και το ποσό παραμένει ίδιο! Τί φάση;»

Ο Οργανισμός σπεύδει να απαντήσει ότι το ποσό παραμένει μικρό γιατί: «Κατά την περίοδο που διανύουμε τα καταστήματα ΟΠΑΠ παραμένουν κλειστά με αποτέλεσμα να χρειάζονται περισσότερες κληρώσεις για να συγκεντρωθεί και να ξεπεραστεί το ποσό των 600.000€. Σε κάθε περίπτωση, εάν μέχρι την κάλυψη των 600.000€ προκύψει νικητής στην 1η κατηγορία, ο ΟΠΑΠ καλύπτει το υπολειπόμενο ποσό».

Η πελάτης όμως δεν πείθεται και συνεχίζει: «Οπότε τις προηγούμενες φορές που μαζεύονταν στα τζακποτ κάτι εκατομμύρια να φανταστώ έπαιζαν δισεκατομμύρια στήλες;».

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι φταίει το γεγονός ότι τα καταστήματα είναι κλειστά γι’ αυτό δεν αυξάνεται το ποσοστό του Τζακ – Ποτ χωρίς ωστόσο να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για στήλες και χρήματα που παίχτηκαν.

Τότε στη διαδικτυακή συζήτηση παρεμβαίνει άλλος πελάτης του Οργανισμού που υποστηρίζει: «Στην επόμενη κλήρωση στήστε το σωστά τουλάχιστον ξεκινώντας από το ένα 1, 2, 3, 4, 5 και Τζόκερ το 6 αριθμητική δεν ξέρετε».
Καμία απάντηση από τον ΟΠΑΠ

Ο διαχειριστής της σελίδας του ΟΠΑΠ δεν απαντά.

Ακολουθεί όμως και άλλος πελάτης που σημειώνει: ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ .ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΤΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ούτε σε αυτή την άποψη υπήρξε απάντηση από τον διαχειριστή της σελίδας του ΟΠΑΠ.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.