Τελευταία Νέα:

O Νίκος Βέρτης καταγγέλλει: «Προσπαθούν να σας εξαπατήσουν»



Το τελευταίο διάστημα, πολλά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Τελευταίος σε αυτή τη λίστα προστέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.
Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επένδυση, που «τρομοκρατεί» την κυβέρνηση και τις μεγάλες τράπεζες, όπως φαίνεται να εμφανίζεται σε δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες.

Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.