Τελευταία Νέα:

Ικαρία – Κορωνοπάρτι Μητσοτάκη: Έντονες αντιδράσεις κομμάτων, πολιτών (εικόνες)



Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το κορωνοπάρτι του πρωθυπουργού στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη στον Εύδηλο Ικαρίας, παρουσία 50 ατόμων.
«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή. Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι, ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας.», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
Ενώ σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος επιτίθεται στην ΕΡΤ για την (μη) κάλυψη του συγκεκριμένου θέματος:

«Η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο
Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι.
Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης.», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΙΝΑΛ: Υπεράνω του νόμου Πρωθυπουργός και ΝΔ

Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς, αναφέρει σε ανάρτησή του το ΚΙΝΑΛ.

Έντονες αντιδράσεις όμως υπάρχουν και στα social media με το hustag #Ικαρια να έχει γίνει viral:



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.