Τελευταία Νέα:

Survivor...ΤΡΙΠΛΟ Spoiler 2/2: Αυτοί κερδίζουν ασυλία, αυτές είναι υποψήφιες, αυτή αποχωρεί;


Survivor Spoiler 2/2: Η απόλυτη ανατροπή έχει και συνέχεια στο Survivor και οι εκπλήξεις αναμένεται όχι μόνο να συνεχιστούν, αλλά και να καθηλώνουν ξανά και ξανά το τηλεοπτικό κοινό.
Η αρχή έγινε με τους Κόκκινους να παίρνουν τον αέρα των Μπλε. Νίκη στην ασυλία της Δευτέρας, επιμένουν οι πηγές μας απ' τον Αγιο Δομίνικο πως είναι δεδομένη η επικράτησή τους και στη δεύτερη ασυλία, αυτή που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οπότε, Κόκκινοι - Μπλε... 2-0 αυτήν την εβδομάδα στις μονομαχίες ασυλίας και τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, την Βαλέρια Χοψονίδου που αναδείχτηκε υποψήφια από την πρώτη ψηφοφορία των Μπλε θα «πλαισιώσουν», δύο ακόμη γυναίκες.

Το Spoiler θέλει την Ελευθερία Ελευθερίου να βγαίνει στον τάκο από την ψηφοφορία των συμπαικτών της και την Ελενα Κρεμλίδου - Μαριπόζα να την βγάζει προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος έχει κερδίσει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας.

Σε μια τέτοια τριάδα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στην Αθήνα τον έχει η Ελενα Κρεμλίδου.







dokari.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.