Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 7/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού


Survivor Spoiler 7/2: Επιτέλους... Survivor ξανά. Μάχη επάθλου φαγητού ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε και σας έχουμε το αποτέλεσμα. Ποιος κατακτά τη νίκη;
Κάπως πρέπει στον ΣΚΑΪ να το δουν το θέμα της τριήμερης... αποχής! Δημιουργεί προβλήματα στο τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Survivor. Τα δεδομένα, λίγο πολύ γνωστά... Η ένταση έχει πλέον φύγει από το κόκκινο στρατόπεδο και ο χαμούλης μεταφέρεται στο μπλε. Και ακόμα, προφανώς, δεν έχουμε δει τίποτα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Survivor, αφού κατόρθωσε να τα... σπάσει με όλους τους συμπαίκτες της, αλλά το ζητούμενό μας τώρα δεν είναι τι θα προκύψει αναφορικά με το μέλλον της στον Αγιο Δομίνικο.

Ζητούμενο, τώρα, είναι να μάθετε τι θα συμβεί απόψε και ποιοι θα πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Οι Μπλε έκαναν την αντεπίθεσή τους, μοιάζουν και ενισχυμένοι μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου που αγωνιστικά δεν κατάφερε να προσφέρει κάποια ουσιαστική βοήθεια και ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες.

Βλέπετε, η παραγωγή έκανε τις κινήσεις... ματ και ενίσχυσε τόσο όσο έπρεπε τους Κόκκινους για να κατορθώσουν να μείνουν στο παιχνίδι, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχαμε διαδοχικές αποχωρήσεις.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μια μάχη συναρπαστική μεν, αλλά χωρίς αμφίρροπη εξέλιξη.

Σήμερα, θα δούμε τους Μπλε να ζορίζονται. Να ζορίζονται, πραγματικά και να βγάζουν όλα τους τα προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, στο στίβο μάχης.

Κοινώς, σήμερα, θα δούμε τους Κόκκινους να κερδίζουν και να τρώνε. Επαναλαμβάνουμε, κερδίζουν οι Κόκκινοι, καθαρά, δίκαια και... χαλαρά!



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.