Τελευταία Νέα:

Οι 3 παράξενες ερωτήσεις που μπορεί να σου κάνουν στη Google αν στείλεις βιογραφικό για εργασίαΕίναι ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς παγκοσμίως και πολλοί θα ήθελαν να εργάζονται εκεί. Ο λόγος για την Google η οποία καινοτομεί συχνά όχι μόνο όσον αφορά το περιβάλλον εργασίας αλλά και τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις. Ακόμη και όταν αυτές είναι στο στάδιο του βιογραφικού.Τις περισσότερες φορές οι ερωτήσεις που γίνονται στους υποψήφιους εργαζόμενους δεν έχουν καμία σχέση με τις συνηθισμένες. Δες για παράδειγμα τρεις παράξενες ερωτήσεις που μπορεί να σου κάνουν αν στείλεις το βιογραφικό σου και σε επιλέξουν για συνέντευξη. Μοιάζουν βέβαια περισσότερο με γρίφους.

1.Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε νερό και δυο βάζα των 3 και 5 λίτρων. Μετρήστε με ακρίβεια 4 λίτρα νερό.

Αρχικά θα πρέπει να γεμίσετε το δοχείο των 5 λίτρων με νερό και να το χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε το δοχείο των 3 λίτρων. Μετά, αδειάστε το τελευταίο. 
Πάρτε το δοχείο των 5 λίτρων και ρίξτε τα 2 λίτρα που έχουν απομείνει στο δοχείο των 3 λίτρων. 
Στην συνέχεια, γεμίστε πάλι το δοχείο των 5 λίτρων και ρίξτε το 1 λίτρο που έχει μείνει στο δοχείο των 3 λίτρων μέχρι να το γεμίσετε.
Έτσι, θα έχετε 4 λίτρα νερού στο δοχείο των 5 λίτρων.

2. Χτίζετε ένα σπίτι που όλες οι πλευρές του είναι στραμμένες στον Nότο. Ξαφνικά, βλέπετε μια αρκούδα. Τι χρώμα είναι;

Άσπρο. Γιατί μόνο στον Βόρειο Πόλο μπορούν όλοι οι τοίχοι να είναι στραμμένοι νότια.

3. Έχεις 8 μπάλες μπιλιάρδου. Μια από αυτές ζυγίζει λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες. Πόσες ζυγίσεις χρειάζεστε στην ζυγαριά για να καθορίσετε την μπάλα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου βάρη;

Μόνο 2 ζυγίσεις. Όλες οι μπάλες πρέπει να χωριστούν σε 3 ομάδες: 2 ομάδες των 3 μπαλών και δυο μπάλες στην τρίτη ομάδα. 
Πρώτα, ζυγίστε τις δυο ομάδες με τις 3 μπάλες. 
Αν μια από τις δυο υπερτερεί, βγάλτε 2 μπάλες και ζυγίστε τις μεταξύ τους. 
Αν είναι ίσες, η τρίτη μπάλα είναι αυτή που χρειάζεστε. 
Αν η πρώτη ζύγιση δείξει, ότι οι δυο ομάδες είναι ίσες, ζυγίστε τις 2 μπάλες που έχουν μείνει, μια από τις 2 θα είναι πιο βαριά.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.