Τελευταία Νέα:

Λάκης Βασιλειάδης: Θα ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Αγροτών

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν αναφορικά με τη διαδικασία τηλεκπαίδευσης στο πρόγραμμα κατάρτισης νέων αγροτών. Η πανδημία ανέστειλε τη λειτουργία του προγράμματος πριν προλάβει να ολοκληρωθεί, ενώ δεν προβλεπόταν διαδικασία τηλεκπαίδευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί σπουδαστές -200 εκ των οποίων από την Πέλλα- να μην έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και να μην μπορούν να πληρωθούν τη 2η δόση.

Ο κ. Χαρουτουνιάν ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί με τηλεκπαίδευση. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να το ολοκληρώσουν σύντομα και οι εναπομείναντες σπουδαστές και να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στη 2η πληρωμή. Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κ. Χαρουτουνιάν για τις ενέργειές του αναφορικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα, το οποίο παρακολουθεί από τη στιγμή που προέκυψε.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.