Τελευταία Νέα:

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα 


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου,  ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης. Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Βέσκος, ο Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας, Λάκης Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλα Ιορδάνης Τζαμτζής.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η πορεία των έργων αγροτικής οδοποιίας που εκτελούνται στον Δήμο Αλμωπίας και οι παρεμβάσεις που προωθούνται στον Δήμο, τις οποίες χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο του Νηπιαγωγείου Προμάχων για το οποίο είναι έτοιμη η γεωτεχνική μελέτη, καθώς και η μελέτη της ΚΤΥΠ και το μόνο που απομένει για να υλοποιηθεί το έργο είναι η χρηματοδότηση. Τέλος συζητήθηκε η προώθηση της δράσης για αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς στους Προμάχους.

Ο  κ. Μπάτσης, τόνισε ότι η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τη σημασία υλοποίησης περισσότερων αναπτυξιακών έργων, με στόχο τη βελτίωση ζωής των δημοτών.  


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.