Τελευταία Νέα:

Φώτο: Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός 0-0


Τίμησαν τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ξόμπλιο
Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ δεν ξέχασε τον Παναγιώτη Ξόμπλιο και πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο άσο, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας και έβαλε το δικό του λιθαράκι στις επιτυχίες μας. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε για να τιμήσει τον Πάνο μας, αυτόν που μας έδωσε την χαρά να πανηγυρίσουμε τα τέρματα του και μετά την ενός λεπτού σιγή, όλοι χειροκρότησαν σε μια ένδειξη σεβασμού και τιμής για το αδικοχαμένο παλικάρι.

Αθάνατος Παναγιώτη, η οικογένεια του Αλμωπού δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!



Στο παιχνίδι, δεν είχε νικητή ο αγώνας που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, όπου η ομάδα μας και ο Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Η αναμέτρηση ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας, που είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι, αλλά υστέρησε επιθετικά, χωρίς να καταφέρει να διασπάσει την αμυντική γραμμή των Θεσπρωτού, που αγωνίστηκε με καθαρούς αμυντικούς προσανατολισμούς, στοχεύοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ:
Στο 15′ σουτ του Κολτσίδα, η μπάλα ενώ είχε κατεύθυνση στην εστία, κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
21′ δυνατό σουτ του Gallegos ο Κίναλης με δύσκολη επέμβαση έσωσε την εστία του.
32′ εκτέλεση φάουλ του Gallegos ο Lucero έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
34′ σειρά του Θεσπρωτού να απειλήσει, όταν ο Μπίκας έπιασε σουτ βολίδα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
46′ ο Lucero έφυγε μόνος του προς την εστία του Κίναλη, αλλά καθυστέρησε και ανακόπηκε από τους αμυντικούς του Θεσπρωτού.
81′ σουτ βολίδα του Έππα από καλή θέση, αλλά και πάλι ο Κίναλης με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του.
90′ ωραία σέντρα του Μεντή ο Τούφας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε σε χέρι παίκτη των φιλοξενουμένων, η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι, αλλά ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο κ.Παρχαρίδης (Δράμας), με βοηθούς τους κ.κ Κορωνά (Πειραιά), Δημόπουλο (Φλώρινας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ : (Γιώργος Τυριακίδης) Καραγιαννίδης, Βενέτης, Κουρούπης, (66’ Τούφας), Μάνιος, Ρογγότης, (66’ Έππας), Gallegos, (87’ Lomba), Μανίσογλου, (61’ Μεντής), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας, Lucero

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: (Χουάν Ραμόν Ρότσα) Κίναλης, Ζούρκος, Κοντοές, Σταυρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Ζιώγας, (46’ Ganchier), Γώγος, (90’ Πετράκης), Μπίκας, Σαραντίδης, (66’ Πέντσας), Διγκόζης, Καζβιρόπουλος, (72’ Πούφλης).












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.