Τελευταία Νέα:

Εισπρακτική δεν αφήνει σε ησυχία ασθενή ούτε στην εντατική στην Θεσσαλονίκη


Ούτε ο κορονοϊός από τον οποίο πάσχει ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, δεν πτοεί εισπρακτική εταιρία να του τηλεφωνεί στην εντατική όπου νοσηλεύεται. Αυτλη την απίστευτη καταγγελία φίλος δικηγόρος του ασθενή.
Συγκεκριμένα, δικηγορικό γραφείο – εισπρακτική εταιρεία, σύμφωνα με τον φίλο και δικηγόρο του ηλικιωμένου, τον παρενοχλεί επανειλημμένα, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πως ο άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου με Covid19!

Όπως δηλώνει στο GRTimes.gr o δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Αλβανός, ενώ ο ηλικιωμένος ασθενής δίνει μάχη για τη ζωή του, υπάλληλοι δικηγορικού γραφείου – εισπρακτικής, συνεχίζουν να του τηλεφωνούν και να τον ενοχλούν…

«Παιδιά είμαι στην εντατική, έχω covid… είμαι στο νοσοκομείο, τους λέει στο τηλέφωνο, αλλά αυτοί συνεχίζουν να τον καλούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα», αναφέρει.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.