Τελευταία Νέα:

Ξεκινάνε οι εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής - Πως θα γίνονται


ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Η/Υ ΓΙΑ ΑΣΕΠ, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι βγήκε μόλις χθες η σχετική υπουργική απόφαση, όπου στην νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1558/17-4-2021) ορίζετε ουσιαστικά ότι ξεκινάνε και πάλι οι εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής, στα εξεταστικά κέντρα, γεγονός που περιμένανε από τον Νοέμβριο.

Με αυτή την ΚΥΑ αναφέρετε ότι η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), που πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) που πραγματοποιείται έως και 72 ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο. 

Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον εξεταζόμενο. Όμοια υποχρέωση υφίσταται για τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων/εξεταστικά κέντρα όσον αφορά στο κάθε είδους προσωπικό που απασχολείται με φυσική παρουσία κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται τα μέτρα, αναφέρονται ειδικά πρόστιμα στην υπουργική απόφαση, για το εξεταστικό κέντρο και για τους εξεταζόμενους !!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Data Bank computers  σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε την άμεση διοργάνωση εγκεκριμένων εξετάσεων από τον ΕΟΠΠΕΠ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και καλούμε τους πελάτες μας να επικοινωνούν μαζί μας για να τους ενημερώσουμε τις ημερομηνίες εξετάσεων.


Υπεύθυνος Σπουδών 
Γάτσος Ανδρέας

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.