Τελευταία Νέα:

Νοσοκόμες βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να μην νιώθουν μόνοι οι ασθενείς στη Βραζιλια


Ρίο Ντε Τζανέιρο: Η πανδημία εξακολουθεί να μαίνεται από το ξέσπασμά της τον Δεκέμβριο του 2019 όταν εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Γουχάν της Κίνας. 

Έναν χρόνο και τρία εμβόλιά μετά, ο COVID-19 συνεχίζει να αφήνει πίσω του θύματα και ασθενείς διασωληνωμένους σε βαριά κατάσταση.

Είναι ακόμη δύσκολο για όσους πέφτουν θύματα του θανατηφόρου ιού. Οι μέρες τους περνούν σε απομόνωση, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η κατάσταση τους μπορεί να γίνει κατανοητή ειδικά από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Το μόνο που χρειάζονται είναι μια ζεστή αγκαλιά ή απλά κάποιον να τους κρατά το χέρι και να τους παρηγορεί. 

Στη Βραζιλία, οι νοσοκόμες σε ένα νοσοκομείο βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσφέρουν αυτό το αίσθημα ανθρώπινης επαφής σε όσους έχουν προσβληθεί από τον ιό και παραμένουν μόνοι τους στις ΜΕΘ.

Δεν υπήρξε καμία τεχνολογία για να γίνει αυτό. Χρειάστηκαν μόνο δύο γάντια μιας χρήσης για να κάνουν το κόλπο. Τα γάντια δέθηκαν μεταξύ τους και γέμισαν με ζεστό νερό. Στη συνέχεια, προσαρτήθηκε στο χέρι του ασθενούς, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.

Συγκλονιστικό.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.