Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη


Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο τοπικό διαμέρισμα Κωνσταντίας.  Συγκεκριμένα έγινε ο καθαρισμός και ψεκασμός ζιζανίων του κεντρικού τσιμενταύλακα, διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων, καθαρισμός και βάψιμο του γηπέδου, καθαρισμός όλων των κοινοχρήστων χώρων (πάρκο – ιατρείο – κοινότητα – πλατεία – Ηρώον), επισκευή και συντήρηση στα παγκάκια των παραπάνω χώρων, καθαρισμός και βάψιμο πεζοδρομίων, φύτευση λουλουδιών στην πλατεία του χωριού.

Επίσης, πριν λίγες μέρες, ξεκινήσαμε την ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου του υδραγωγείου Κωνσταντίας καθώς και τη συντήρηση των κοιμητηρίων. Κλαδεύτηκαν τα δένδρα, καθαρίστηκε ο χώρος με γκρέιντερ και στη συνέχεια έγινε νέα δενδροφύτευση μουριών και πλατάνων, στις οποίες τοποθετήσαμε σύστημα άρδευσης.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πολυξένη Νάνου, για την παραχώρηση των μηχανημάτων του Εργοταξίου. Επίσης ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Γιάντση, τον κ. Γκλαβάκη Ιωάννη και τα Φυτώρια Γκλαβάκη,  για την χορηγία των δένδρων. Ευχαριστώ ακόμη του κύριους Γιώργο Τοπαλίδη και Σταύρο Παπαδόπουλο, για την χορήγηση των λάστιχων άρδευσης των δένδρων. Τέλος  ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους κατοίκους της Κοινότητάς μας που με βοήθησαν σε αυτή μου την πρωτοβουλία.

 

Με τιμή

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίας

Σερεμετίδης Αντώνιος

 

 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.