Τελευταία Νέα:

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε από το δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας



Μάθαμε ότι το μεγάλο έργο του βιολογικού θα ξαναδημοπρατηθεί εκ νέου!
Δεν μάθαμε όμως ποιος ευθύνεται πραγματικά που χάθηκε τόσο πολύς χρόνος για να καταλήξουμε πάλι στην αρχή. Η πρώτη επιτροπή διαγωνισμού που επίλεξε τον πρώτο ανάδοχο? σύμφωνα με όλα όσα όριζε ο νόμος?  Η ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε ο δήμος μετά την πρώτη επιτροπή όταν οι υπόλοιποι ανάδοχοι θα προβαίνανε σε ενστάσεις?


Μάθαμε ότι ρώτησε ο κ. Θεοδωρίδης αν θα κλείσει ο πεζόδρομος τώρα στις γιορτές .
Δεν μάθαμε όμως από την απάντηση αν θα κλείσει ή όχι καθότι ήταν πολύ γενική...

Μάθαμε την πρόταση μετά από ερώτηση να μειωθούν τα αρδευτικά τέλη λόγω και των ζημιών που υπέστησαν οι αγρότες από τον παγετό
Μάθαμε ότι αυτό δεν είναι εφικτό διότι το κοστολόγιο της κιλοβατώρας είναι ακριβό συν τους υδρονομείς , η τιμή θα παραμείνει εκεί που βρίσκεται.

Μάθαμε ότι τα δημοτικά τέλη θα προσαρμοστούν με βάση ότι προβλέπει η ΚΥΑ που αφορά τον covid.

Μάθαμε την ύπαρξη δύο γκάλοπ. Το ένα το ανέφερε ο κ. Μπίνος και παρουσίαζε ζοφερή την κατάσταση στον δήμο Αλμωπίας με τα παράπονα των πολιτών να είναι πάρα πολλά. Το άλλο το ανέφερε ο κ. Δήμαρχος όπου παρουσίαζε θεοποιημένη την κατάσταση στον Δήμο Αλμωπίας και οι πολίτες δεν έχουν κανένα απολύτως παράπονο.

Δεν μάθαμε όμως ημερομηνίες , ερωτήματα και ποιοι ήταν αυτοί που παράγγειλαν τα συγκεκριμένα γκάλοπ.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.