Τελευταία Νέα:

Survivor: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς


Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον κόσμο να μην το στηρίξει όμως αυτό έγινε. Μπορεί να φύγει οικειοθελώς; Πολύ δύσκολο!
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να λέει πως κουράστηκε να χάνει η ομάδα του και πως θέλει να μην τον στηρίξει ο κόσμος, ώστε να αποχωρήσει και οι κόκκινοι να γίνουν πιο δυνατοί.

Αυτό, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, δεν θα συμβεί καθώς ο κόσμος ψήφισε και ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εκτός Survivor.

Πολλοί ήταν εκείνοι στα social media που αναρωτήθηκαν αφού τα πιστεύει αυτά ο Τριαντάφυλλος, γιατί δεν αποχωρεί από μόνος του. Αυτό -τελικά- όμως δεν είναι εύκολο να συμβεί!


Η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε έναν από τους όρους που έχουν στο 38 σελίδων συμβόλαιών τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης οικειοθελώς, τότε η παραγωγή μπορεί να κρατήσει το 50% των κερδών του, αλλά και ο παίκτης θα αναγκαστεί να πληρώσει και τα ξενοδοχεία.

Ο Ατζούν αυτό δεν το έχει εφαρμόσει ποτέ όμως. Για παράδειγμα ο Πάνος Καλίδης που αποχώρησε μόνος τους, πήρε κανονικά τα λεφτά του, όμως σε κάθε περίπτωση η παραγωγή έχει το δικαίωμα να το πράξει.
Πηγή: Newsbomb.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.