Τελευταία Νέα:

Φώτο: Κοζάνη - Αλμωπός 0-0


Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε στις αποσκευές του από την Κοζάνη ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ, που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με την τοπική ΑΕΠ και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο μετά την αποβολή του Κολτσίδα, η ΑΕΠ Κοζάνης είχε τον έλεγχο μέχρι την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση ήταν μέτρια με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη κατοχή μπάλας και την ομάδα του Αλμωπού να προσέχει τα νώτα της, αμυνόμενη σωστά και να καταφέρνει να φεύγει με τον βαθμό από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κυριότερες φάσεις:
18′ Ο Φωλίνας μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε αδύναμα και μπλόκαρε εύκολα ο Μένιος.
22′ Δυνατο σουτ του Έππα η μπάλα ψηλά από τα δοκάρια του Σταυρίδη.
25′ Ο Χαντζάρας βρέθηκε σε τετ α τετ μετά από πάσα του Μάνιου αλλά άργησε να πλασάρει και κόπηκε από τους αμυνόμενους.
34′ Ο Πάλλας εκτέλεσε το φάουλ από πολύ πλεονεκτική θέση για την Κοζάνη αλλά ο Μένιος μπλόκαρε και κράτησε το 0-0.
38′ Ο Κολτσίδας βλέπει 2η κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από την αναμέτρηση.
42′ Ο Βοριαζίδης εξαπέλυσε δυνατό διαγώνιο σουτ και ο Μένιος απέκρουσε δύσκολα την μπάλα.
56′ Ο Τρομπούκης σούταρε για την Κοζάνη αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
68’ Βαθιά μπαλιά του Πέττα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων φάνηκε να ελέγχει την μπάλα, ο Μάνιος παρενεβλήθη και έκλεψε την μπάλα, αλλά προς γενική εκπληξη ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ, παρότι ο βοηθός δεν υπέδειξε καμιά παράβαση, μέσα σε έντονες διαμαρτυριες των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές ήταν: οι κ.κ Ψύχουλας, Παγουράς, Δελής (Βοιωτίας), 4ος Μελτζανίδης (Ημαθίας).

Συνθέσεις:

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Μ. Βοριαζίδης (53′ Τσιάρας), Τσικόπουλος (46′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Ταϊρης, Ντούκα (66′ Ντινόπουλος), Πάλλας (66′ Λι), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (53′ Κυριαλάνης), Φωλίνας.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρουπής, Μάνιος (85′ Λουσέρο), Λόμπα, Μανίσογλου (75′ Μεντής), Έππας (90+2′ Τούφας), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας (85′ Αμαραντίδης), Χατζάρας (46′ Μουτζούρης).












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.