Τελευταία Νέα:

Σωματείο εστίασης Πελλας: Τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική
Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 - 23.45, τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική, κάνοντας μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας. 
Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική.Θέλουμε να ακουστεί πάλι η μουσική στα μαγαζιά μας αυτές τις δύο ημέρες όπως πριν ..... όπως ακουγόταν πριν ... ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το μέτρο ... θέλουμε πάλι να ακουστούν μελωδίες και μουσικές με την ένταση και τον τρόπο που ακουγόταν πριν την πανδημία ... τίποτα περισσότερο ... τίποτα λιγότερο. 

Το σωματείο εστίασης Πελλας ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θα συμμετέχει στην διαμαρτυρία και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν τηρώντας όμως τα μέτρα προστασίας! 

Επίσης καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να συμμετέχουν μαζί μας στην δίκαιη διαμαρτυρία για την φίμωση των καταστημάτων μας! ❇️Ελπίζουμε σύντομα να ανοίξει η εστίαση όπως πραγματικά πρέπει και να επιτρέπεται και η είσοδος σε καταστήματα με εσωτερικό χώρο!
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.