Τελευταία Νέα:

Δείτε τα θέματα συνεδρίασης του ΔΣ δήμου Αλμωπίας


Την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 19.00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με τα παρακάτω 10 θέματα:

1ο 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2021.

2ο Έγκριση έκθεσης ελέγχου Δ΄ τριμήνου έτους 2020 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας.

3ο Έγκριση εξάμηνης πρακτικής άσκησης ενός (1) φοιτητή στο Δήμο Αλμωπίας.

4ο Αποδοχή της ανανέωσης παραχώρησης, κατά χρήση, των έργων – ευκολιών αναψυχής του αλσυλλίου «Δασάκι» στο Δήμο Αλμωπίας.

5ο Ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας.

6ο Έγκριση χρήσης αιθουσών της σχολικής μονάδας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας για τη διεξαγωγή εξετάσεων Palso στις 05 & 06 Ιουλίου 2021 εξετάσεις γλωσσομάθειας.

7ο Ονοματοδοσία κτιρίου Β του ημερήσιου ΕΠΑΛ Αριδαίας Νίκανδρος Παπαϊωάννου με προσθήκη ονόματος ¨Γεώργιος Αστρανίδης¨.

8ο Κοπές επικίνδυνων δέντρων εντός κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αλμωπίας.

9ο Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κατά χρήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, υδροφόρου οχήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

10ο Έκδοση ψηφίσματος για την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων Δήμου Αλμωπίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας covid-19.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.