Τελευταία Νέα:

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος – «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»


Για τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και η δικηγόρος – ποινικολόγος, Εβίτα Βαρελά.
«Επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν την ζωή της άτυχης Καρολάιν» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να μη κάνουμε σενάρια. Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Από την πλευρά της, η κ. Βαρελά, τόνισε την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης όταν η υπόθεση εξιχνιαστεί και τα ισόβια να είναι ισόβια, όπως είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Δέκα ύποπτοι στο μικροσκόπιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε δέκα σκληρούς κακοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη εκτίσει ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις. Πρόκειται για πρόσωπα που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο πιλότος και με το σκίτσο του «κοντού» που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Όσο προχωρούν οι έρευνες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα συγκεντρώνουν στοιχεία για να διαγράφουν ονόματα υπόπτων από τη λίστα που έχουν συντάξει. Στη συνέχεια, και αφού έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα μπουν στη διαδικασία των προσαγωγών και της σύγκρισης του DNA.

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί και οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έχουν προχωρήσει στη διαδικασία της σύγκρισης του επίμαχου DNA με πρόσωπα που είχαν βρεθεί στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπως συγγενείς, φίλοι ή ακόμα και εργάτες που βρέθηκαν στην οικία.
Βάζει τέλος η ψυχολόγος της Καρολάιν στα σενάρια: «Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι»

Εν τω μεταξύ, σπάει τη σιωπή της η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, και δίνει ξεκάθαρη απάντηση για τις σχέσεις του ζευγαριού.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, η κ. Μυλωνοπούλου έχει μόνο τα καλύτερα να πει τόσο για την αδικοχαμένη 20χρονη όσο και για τον 32χρονο πιλότο.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στενοχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφεραν το μωράκι τους, τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος».

Η ψυχολόγος δίνει τέλος σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. […] Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα».

Η ίδια εξηγεί ότι η Καρολάιν είχε ήδη αποβάλει μια φορά και η κορούλα της γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, είχε άγχος να συνεχίσει και τις σπουδές της, και όλα της φαίνονταν βουνό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό που ζήτησε βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγο.

Η κ. Μυλωνοπούλου διαψεύδει τα σενάρια ότι η 20χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής, ενώ αναφέρει ότι η Καρολάιν μιλούσε εδώ και εκεί για την αγοραπωλησία του οικοπέδου αντί του ποσού των 100.000 και η ίδια τη συμβούλεψε να μην το λέει παραέξω.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.