Τελευταία Νέα:

Οι ζωγραφιές που κερδίζουν τα ποδήλατα - Τι δίδαξε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός;




Τελικά έχουμε νικητές για τα ποδήλατα σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας:
Ανακοινώθηκαν οι τρεις ζωγραφιές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like και κερδίζουν τα τρία ποδήλατα. Όλες οι ζωγραφιές ήταν μοναδικές και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή! Τα έργα θα εκτεθούν το επόμενο διάστημα για να τα δείτε συγκεντρωμένα. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να αγαπάνε την ποδηλασία και να είναι πάντα ενεργά και δραστήρια! 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Οι ζωγραφιές που κέρδισαν:


Υπήρξαν όμως έντονες αντιδράσεις από γονείς για τον τρόπο ανάδειξης των νικητών χαρακτηρίζοντας τον άδικο προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μάλιστα οι παρατηρήσεις έγιναν επίσημα και επώνυμα στην σελίδα του Δήμου στο facebook.
Όλα τα παιδιά που πικράθηκαν γιατί δεν κέρδισαν λόγω το ότι δεν είχαν γονείς με μεγάλη δημοτικότητα στο facebook o εμπνευστής αυτής της όμορφης ιδέας εκτός της ψηφοφορίας να τους δώσει μια εξήγηση.


Παραθέτουμε μερικά σχόλια από την σελίδα,του Δήμου στο facebook.


"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους νικητές! Ήταν μια όμορφη κίνηση, με λάθος τρόπο. Δεν υπήρχαν κριτήρια, πως να συναγωνιστεί ένα 5 χρονο με έναν επαγγελματία; Δεν είχε ανακοινωθεί από πριν ο τρόπος επιλογής. Δεν θα συμμετεχαμε. Γίνανε πολλά, είδαμε μέχρι και προώθηση σε τοπικό μέσο ΜΙΑΣ ζωγραφιάς. Γίνανε αδικίες κατά τη διάρκεια. Του παιδιού μου για παράδειγμα δεν ανέβηκε καθόλου, το κατάλαβα 16 ώρες μετά μόνη μου, το ζήτησα, ανέβηκε για να πέσει στη συνέχεια και να μηδενίσει. Δημοσίευσα γιατί είδα κι άλλες, έλαβα και έστειλα μηνύματα, αλλά αποφάσισα ότι δεν θα στείλω σε ομάδες, δεν αξίζει έτσι. Και πολλά πολλά άλλα... Δεν ήταν αντικειμενικό, PR ήταν, κρίμα.. κι ένα μεγάλο μάθημα. Με την ευκαιρία βέβαια δίδαξα στο μικρό μου τη χαρά της συμμετοχής, το ταξίδι κι όχι τον προορισμό και τέλος τη ματαίωση όταν έτρεμε από το κλάμα στην αγκαλιά μου. Ευχαριστώ θερμά όσους τους άρεσε και της το έδειξαν! Υ. Γ. Σας προτρέπω να δείτε το επεισόδιο nosedive της σειράς Black Mirror"

"Η ψηφοφορία ήταν τελείως λάθος... Είχε ζωγραφιές αξίες για την πρωτιά.. Αδικηθηκαν εκείνα τα παιδιά γτ οι γονείς δεν είχαν τόσους πολλούς γνωστούς στο Facebook. Τραγικό. Είχε ζωγραφιές που λες τις έκανε κάποιος μεγάλος.. Αδικο...Υ.Γ χωρίς να έχω ούτε παιδί ούτε κάποιον να στηρίξω. Μπήκα κ είδα ζωγραφιές κ έπαθα πλάκα από το ταλέντο αυτών των παιδιών."

"Ο τρόπος ψηφοφορίας δεν ήταν κατά την άποψη μου σωστός. Όλοι ψήφισαν τους γνωστούς τους. Μέχρι και σε μεγάλες ομάδες είχε ζωγραφιές και ζητούσαν like. Έτσι γνωρίσαμε για μας που είμαστε από αλλού και τον δήμο Αλμωπίας.
"

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.