Τελευταία Νέα:

Γιούρι Γκέλερ: Εξωγήινοι βρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια


Εξωγήινα όντα βρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια, υποστηρίζει σε δηλώσεις του στη Daily Star ο Γιούρι Γκέλερ, ο γνωστός σε όλους μας «μάγος» που λυγίζει κουτάλια.
Όπως είπε, το 1974 αξιωματούχοι της CIA τον κάλεσαν σε μία βάση της NASA στο Μέριλαντ, έχοντας εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές του. Ο Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πως ό,τι είδε στη βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος τον έπεισε ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι σε επαφή με τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός ανέφερε ότι ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο. «Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον δικό μας πλανήτη», θυμάται, με τον Βέρνερ να του απαντάει: «Έχεις δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη».

Ο Γιούρι Γκέλερ ανέφερε, ακόμα, ότι αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης της NΑSA τον έκαναν να εκπλαγεί, δεν δέχτηκε ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή», σχολίασε. «Γνωρίζουν πράγματι περισσότερα», συμπλήρωσε.
.