Τελευταία Νέα:

Αποκάλυψη Σύψα: «Δεν είπαμε να καταργηθούν οι μάσκες, να μην κάνει δηλώσεις η κυβέρνηση οτι δεν θα ξανακλείσουμε»



Επανεμφάνιση του Νίκου Σύψα που συνοδεύτηκε από αποκαλύψεις και προτροπές προς την κυβέρνηση να αποφεύγει τις δεσμεύσεις οτι δεν θα ξαναγίνει lockdown.
Για αρκετό καιρό ο Νίκος Σύψας είχε χαθεί από την επικαιρότητα, καθώς απέφευγε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, όμως το πρωί της Δευτέρας έκανε την επανεμφάνισή του.

Φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», όπου προέβη σε αποκαλύψεις, καθώς μίλησε για την απόφαση της κατάργησης της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως είπε λοιπόν ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, ουδέποτε η επιτροπή προέβη σε αυτή την εισήγηση. «Υπάρχει μία τεράστια παρεξήγηση οτι η επιτροπή έχει δώσει την οδηγία, πετάμε τις μάσκες. Η επιτροπή δεν είπε ποτέ αυτό. Το έχει διευκρινίσει πολύ καλά η κυρία Παπαευαγγέλου. Η επιτροπή κρίνοντας την κατάσταση της χώρας, την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη και την μετάλλαξη Δ, είπε οτι συνεχίζουμε όπως πριν. Η μόνη περίπτωση που δεν χρειάζεται είναι όταν περπατάμε στον δρόμο και δεν υπάρχει συνωστισμός», είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυρία Παπαευαγγέλου είπε οτι όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας έχουμε το πορτοφόλι, τα κλειδιά και την μάσκα μας. Τώρα αν για κάποιο λόγο είδαμε τίτλους "πετάμε τις μάσκες" εδώ δεν το κατανοώ. Δεν έχουμε δώσει ποτέ εντολή βγάλτε τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Μεταφέρθηκε εντελως λάθος στην κοινωνία. Τεράστιο λάθος. Ποτέ δεν το είπε επιτροπή», συμπλήρωσε.
Τα σενάρια για νέο lockdown

Μάλιστα, έκανε μία τρομακτική πρόβλεψη λέγοντας πως αν τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού συνεχιστούν, όσοι δεν έχουν προστατευτεί από τον κορονοϊό, τονίζοντας οτι θα έρθουν νέα οριζόντια μέτρα.

Κάτι που σημαίνει οτι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενος ενός νέου lockdown: «Έχουν γίνει πολλές φορές αυτές οι δηλώσεις στο παρελθόν και είδατε τα αποτελέσματα. Καλό είναι να μην γίνονται αυτές οι δηλώσεις. Ο ιός έχει την δική του ατζέντα».

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.