Τελευταία Νέα:

Καβάλα: Σφοδρό τροχαίο με νεκρούς – Προσοχή, σκληρές εικόνες


Για δύο τουλάχιστον νεκρούς από τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μιλούν τοπικά Μέσα ενημέρωσης, με τις εικόνες από το σημείο να είναι σοκαριστικές.
Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει και το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν ένα γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης ο οποίος χτυπήθηκε από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.
Δείτε τις φωτογραφίες από την Καβάλα – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.