Τελευταία Νέα:

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων για την «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία»



Ανακοινώθηκαν μετά από μεγάλη και ανεπίτρεπτη καθυστέρηση και μέσω  Σαββατοκύριακου (άραγε γιατι;) τα αποτελέσματα εξέτασης ενστάσεων επί της υπ’ αρ. 6870/29-12-2020 απόφασης απόρριψης πράξεων και επί της υπ΄αριθμ 6871/29-12-2020 απόφασης ένταξης πράξεων, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».
Η απόφαση αποκαρδιωτική για 1640 άτομα μετά από αδικαιολόγητη καθυστέρηση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων .

Αποφασίζει 

1.Την αποδοχή 140 αιτήσεων ένστασης πράξεων με κωδικούς έργων που αποτυπώνονται στον Πίνακα 1 του Παρατήματος της παρούσας. Από αυτές οι 135 κατά το στάδιο της αξιολόγησης είχαν απορριφθεί και σύμφωνα με το Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και της σχετικής Απόφασης Έγκρισης αυτού, η ένσταση τους γίνεται αποδεκτή, αξιολογούνται θετικά και βαθμολογούνται πάνω από τη βάση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα 10.5 της πρόσκλησης της δράση. 

Οι υπόλοιπες 5 ήταν ήδη εγκεκριμένες και με την αποδοχή της ένστασης γίνεται αύξηση της Δημόσιας Χρηματοδότησης. 2.Την απόρριψη 1460 αιτήσεων ένστασης πράξεων με κωδικούς έργων που αποτυπώνονται στον Πίνακα 2 του Παρατήματος της παρούσας, βάσει του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και της σχετικής Απόφασης Έγκρισης αυτού. Ο ΕΦΕΠΑΕ να ενημερώσει ηλεκτρονικά, ξεχωριστά τον κάθε υποψήφιο του οποίου η αίτηση ένστασης έχει αξιολογηθεί.

 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 

Ερωτήματα:

Γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ τα αποτελέσματα; ενώ η αξιολόγηση των ενστάσεων έπρεπε να γίνει πολύ ποιο γρήγορα;
Γιατί ανακοινώθηκαν πρώτα οι πίνακες και μετά με βάση την απόφαση θα έρθει ενημερωτικό μαιλ για τους λόγους απόρριψης;

υπάρχουν βέβαια και πολλά ακόμη ερωτήματα που θα διατυπωθούν στην πορεία αφού δουν οι επιχειρήσεις τους λόγους απόρριψης μέσω μαιλ..


Δείτε τους πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων ΕΔΩ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.