Τελευταία Νέα:

Τζανάκης: Δέχομαι απειλές από Ταλιμπανοχριστιανούς - Δεν τρομοκρατούμαι


Ο Νίκος Τζανάκης αναφέρεται στη χαλάρωση των μέτρων και τονίζει πως ο κορονοϊός δεν κάνει βερεσέ. Αίσθηση από τα λόγια του, για απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα…
Την πεποίθηση ότι ενδεχομένως η κοινωνία να “πληρώσει” τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου, όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” και τον Μανώλη Αργυράκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Ο κορονοϊός δεν κάνει βερεσέ.” Και συνέχισε λέγοντας ότι και ο ίδιος έγινε “μάρτυρας” σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν ενώ αυτό απαγορεύεται.


Ο κύριος Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς, με δραματική πτώση στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι ευχή όλων είναι να μην συνεχιστεί αυτή η πτωτική πορεία.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης αποκάλυψε ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές από αγνώστους, τους οποίους χαρακτήρισε “Ταλιμπανοχριστιανούς” αλλά όπως είπε: “Δε φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι”.


Χθες ο καθηγητής Πνευμονολογίας τόνισε κατηγορηματικά ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού πρέπει να επεκταθεί σε διάφορους τομείς, αρχίζοντας από τον κρατικό μηχανισμό. Όσοι και όσους υπηρετούν στον στρατό και την αστυνομία θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά, δήλωσε σχετικά.

Αλλά η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα πρέπει να περάσει και σε τομείς του ιδιωτικού τομέα, είπε ο Νίκος Τζανάκης, αναφέροντας καταστήματα και υπηρεσίας υγειονομικού ενδιαφέροντος και φέρνοντας σαν παράδειγμα τον τουριστικό τομέα.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.