Τελευταία Νέα:

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ λόγω υγειονομικών συνθηκών


Πλησιάζοντας οι μέρες που υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν σε πυρετό προετοιμασιών, αναπολούμε τις εκδηλώσεις μας, την ένταση, την κούραση, τα άγχη, αλλά και τα χαμόγελα, την χαρά, την ξεγνοιασιά, την ευχαρίστηση!
Με λύπη σας ενημερώνουμε πως για άλλη μία χρονιά οι ετήσιες εκδηλώσεις μας, τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω υγειονομικών συνθηκών.
Οι περιορισμοί που τίθενται είναι τόσοι ώστε να κάνουν αδύνατη την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας με τον τρόπο που θα θέλαμε ώστε να είναι όλοι οι επισκέπτες μας ευχαριστημένοι, ικανοποιημενοι και υγιείς.
Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δ. Σ. του Συλλόγου,
Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Παναγιά, με Υγεία, Χαρά και Ασφάλεια. Ας ελπίσουμε του χρόνου να ανταμώσουμε ξανά στο όμορφο χωριό μας, να θυμηθούμε το έργο του μεγάλου μας λογοτέχνη, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να αφήσουμε πίσω τις άσχημες μέρες, ανεπιστρεπτί.
Υ. Γ. : Η σκέψη όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές σε όλη την χώρα. Ευχόμαστε η γιορτή της Παναγίας να φέρει λύτρωση στον άνισο αγώνα σας. Είμαστε δίπλα σας!



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.