Τελευταία Νέα:

Επισκέψεις Λάκη Βασιλειάδη στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πέλλας



Τις δύσκολες αυτές ημέρες που η χώρα μας δοκιμάστηκε από ένα ακόμα ακραίο φαινόμενο, αυτό των δασικών πυρκαγιών, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης θεώρησε χρέος του να επισκεφτεί τις μονάδες του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος που εδρεύουν στην Πέλλα, ώστε να ευχαριστήσει προσωπικά τις γυναίκες και τους άντρες, τα στελέχη και τους εθελοντές για τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά.

Ο Βουλευτής επισκέφτηκε τη Τετάρτη την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, ενώ την Πέμπτη βρέθηκε στις ΠΥ Έδεσσας και Αριδαίας, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη και τους Διοικητές Αντιπυράρχους Γκ. Καμπουρίδη, Π. Φωστηρόπουλο και Α. Κώνστα. Κατά την επίσκεψή του στην Έδεσσα συναντήθηκε επίσης και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, Πύραρχο Ζ. Γιώτη.

Οι δυνάμεις της ΠΕ Πέλλας συνέδραμαν και αυτές στις πρόσφατες πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα μας με πυροσβέστες, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων.

Οι Αξιωματικοί ενημέρωσαν τον Λάκη Βασιλειάδη για την οργάνωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Πέλλα και τη διαθεσιμότητα των δυνάμεων η οποία είναι σε καλό επίπεδο, το οποίο χρήζει βελτίωσης. Επιπλέον, συζητήσαν και για προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν με σημαντικότερο την ανάγκη ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, για το οποίο ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να εντείνει τις παρεμβάσεις του προς την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως «η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος του σύγχρονου Κράτους. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις νέες, σοβαρές απειλές που θα έχουμε απέναντί μας ολοένα και συχνότερα στο άμεσο μέλλον, ώστε να προετοιμαστούμε έγκαιρα. Μόνο με σωστή δουλειά, επαγγελματισμό, ενωμένοι και σε καλή συνεργασία μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε».









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.