Τελευταία Νέα:

Αυτοκίνητο – Η συνήθεια με το λεβιέ ταχυτήτων που προκαλεί ζημιά
Η οδήγηση ακόμα και από έναν έμπειρο οδηγό κρύβει παγίδες. Η συγκεκριμένη συνήθεια μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητο.
Πόσοι και πόσοι δεν έχουν τη συνήθεια να αφήνουν για ώρα το χέρι στο λεβιέ ταχυτήτων την ώρα της οδήγησης; Μια συνήθεια πολύ κακή καθώς το λεβιέ ταχυτήτων βρίσκεται εκεί μόνο για να αλλάζουμε ταχύτητες και όχι για να ξεκουράζουμε το χέρι μας.Ποιο είναι το πρόβλημα
Και αυτό δε θα αποτελούσε πρόβλημα αν δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο συνολικά στο αυτοκίνητό μας. Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα είναι ότι χωρίς να το θέλουμε, με αυτό τον τρόπο ασκούμε πίεση στα εξαρτήματα του κιβωτίου. Έτσι, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόωρη φθορά στο όχημά μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί κατασκευαστές το αναφέρουν και στο εγχειρίδιο χρήσης καθώς είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που προκαλούν πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου μας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.